Gratis Cursus: Politiek Actief

Door Willem van Boekel op 21 juni 2021

De gemeente Buren organiseert een cursus voor mensen die willen kennismaken met de lokale politiek. Vanaf september kun je deelnemen. In de cursus draait het o.a. om de volgende vragen: Wil jij politiek beter begrijpen? Of wil je politiek actief worden, maar eerst nog wat algemene informatie ontvangen over: wat doet de gemeente? Welke plek heeft de gemeente in het bestuur van Nederland? Hoe werkt de besluitvorming binnen de gemeente? Wat doet een raadslid?

Wil je meedoen? Meld je dan aan voor de gratis cursus Politiek Actief. Je traint nuttige vaardigheden, leert meer over de (lokale) politiek en er staat een cursusavond in het teken van overtuigend debatteren. Je ontmoet onze politici en bestuurders uit de gemeente en kijkt in de laatste training mee om te zien hoe een vergadering van de gemeenteraad in zijn werk gaat.

Willem van Boekel

Willem van Boekel

Ik voel me verantwoordelijk voor hoe dingen gaan in onze samenleving en dus ook in onze gemeente. En ik wil met dat gevoel van verantwoordelijkheid iets doen. Ik wil voor dingen zorgen, ik wil dingen goed regelen, en ik wil het verschil maken voor inwoners van Buren die sociaal denken. Ik geloof in een samenleving

Meer over Willem van Boekel