De boer op!

17 maart 2018

De laatste zaterdag voor de gemeenteraadsverkiezingen trok de PvdA Buren langs de kernen. Niet alleen om de kiezers te overtuigen om voor de PvdA te kiezen, maar vooral om te luisteren.

    

 

 

 

En met succes, tientallen inwoners gaven aan waar zij trots op zijn of juist verandering willen zien: Mirjam mist een stuk fietspad langs de verbindingsweg in Maurik. “Kinderen uit het buitengebied moeten nu heel ver omrijden om veilig bij de sportvelden te komen.”

Mariska uit Beusichem ergert zich aan het parkeren op de stoep bijvoorbeeld aan de Margrietlaan en vraagt of dit aangepakt kan worden. “Er kan geen kinderwagen of rollator meer langs.”

Petra uit Ingen vind dat we het allemaal best goed hebben, “niks te klagen.”

Nel uit Eck en Wiel wil graag dat het openbaar vervoer beter gaat worden. “Het is nu veel te duur en de tijden waarop ze rijden is echt te weinig.”

De kandidaat-leden voor de Gemeenteraad kwamen bijna tijd en briefjes te kort om alle tips te noteren. Duidelijk is wel, de inwoners van de gemeente Buren hebben duidelijke wensen en aanwijzingen voor gemeente en politiek! Werk aan de winkel!