Door op 13 februari 2013

Politiek café

De PvdA afdelingen in Rivierenland nodigen u van harte uit om op 9 maart deel te nemen aan ons Politiek Café, met als thema: ‘De zorg is onze zorg’.

Uitnodiging Politiek Café zaterdag 9 maart 2013

‘De zorg is onze zorg’
De PvdA afdelingen in Rivierenland nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons Politiek Café, met als thema: ‘De zorg is onze zorg’.

Het programma staat in het teken van een aantal grote veranderingen in de zorg, met daaraan gekoppeld grote bezuinigingen. Steeds meer verantwoordelijkheden komen bij gemeenten te liggen. Welke gevolgen dit heeft voor mensen die nu of straks afhankelijk zijn van zorg en voor welke minimale zorg gaan wij eigenlijk staan? Vertel het ons tijdens het Politiek Café!

Het Politiek Café vindt plaats op:
Zaterdag 9 maart 2013
Ontvangst 13.30 uur met koffie en thee
Programma van 14.00 tot 17.00 uur
Speciale gast is ons Tweede Kamerlid en WMO specialist Otwin van Dijk.
Locatie: Studio de Heuf, Tielseweg 1, 4116 EB te Buren
(Ruime openbare parkeerplaats tegenover de locatie)

Otwin gaat ons meer vertellen over de belangrijkste veranderingen in de zorg en ondersteuning, maar we zullen hem ook aan de tand voelen!
Door het presenteren van een aantal concrete voorbeelden uit de praktijk willen wij vervolgens een gevoel krijgen bij de gevolgen van dit nieuwe beleid voor de direct betrokkenen. Daarna gaan we gezamenlijk op zoek naar het antwoord op de vraag wat wij als burger, als raadslid en als landelijk vertegenwoordiger van de PvdA moeten doen om te voorkomen dat zij die zorg écht nodig hebben straks niet in de kou komen te staan.

We gaan voor een levendig debat waar de aanwezigen nadrukkelijk bij worden betrokken. U bent van harte welkom en wij hopen u op zaterdag 9 maart te begroeten

Namens de PvdA besturen
Wim Wink
Voorzitter afdeling Buren